Тити се връща на финала на VIP Brother

Тачо молел 160 пъти за бира по време на престоя си
17 ное 2014 13:55, Александър Попов
13
Тити се връща на финала на VIP Brother
Снимка: Булфото

След малко повече от два месеца, тази вечер ще бъде излъчен победителят във VIP Brother. На финалната права са Йорданка Христова, Жени и Тачо, Wosh MC, Елена Кучкова, Влади Въргала и Албена Вулева. Те ще се борят за подкрепата на зрителите, като ще трябва да демонстрират певчески и актьорски талант.

За дуетите си на сцената те ще разчитат и на помощта на вече бившите си съквартиранти.

Най-емоционалният играч - Тити Папазов, ще се завърне за финалната вечер. Треньорът на баскетболния Левски ще удари едно рамо на "брат си" Wosh MC.

Камелия Воче ще подкрепи Жени и Тачо в подготовката за тяхното изпълнение, независимо от конфликтите, които имаха в къщата. Иво Аръков пък ще застане зад Елена Кучкова, след като като по време на престоя му бе отрязан от блондинката за "нещо по-така".

Наско Месечков също се завръща, като неговата мисия ще бъде Албена Вулева да впечатли най-много зрителите. Влади Въргала пък ще има подкрепата на Камелия Тодорова. Зрителите ще видят и един изцяло певчески тандем - Йорданка Христова и Кали.

Междувременно продуцентите разкриха някои любопитни подробности, като сред най-любопитните е влечението на Тачо към бирата. Той е молел Биг Брадър за пенливата течност средно около 4 пъти на ден, което за 40 дни на престой прави около 160 пъти. Някои от молбите му са били повече от креативни - с песни, постановки и дори групово с други съквартиранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
32
 
! Отговори
sekirata преди 9 години
Продуценти! Нека разсъдим логично,последователно.Първият биг брадър с Въргала и Данчето Христова,Албена и др.мина повече от сполучливо и това се хареса на връзкарите които сега напълниха къщата и изобщо не са интересни.Нека Алекс се напъва ,но нищо не става,не може да ни запали пълна скука.Значи искат още печелба сценаристи,режисьори и др.там,но този път не става,този път е супер неуспешно по добре го спрете преди да сте се олели съвсем.
11
8
 
32
 
! Отговори
123 преди 9 години
Наричате Влади алкохолик,но нито веднъж той не се напи вътре! За разлика от други.
10
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачо Бирата...Накрая, ще вземе да свърши и като Мишо Бирата, с оглед на връзките с криминалния контингент, от страна на неговата Господарка.
9
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те Виповете нямат пари и влезли в тоя филм за пари, та ние ли? Правилно са заложили на човек ангажиран единствено със себе си и с манталитет на озлобена, мързелива, стара мома, защото доста хора ще се припознаят и ще намерят няколко излишни лева , за да подкрепят възтържествуването на жлъчта към живота.
8
8
 
33
 
! Отговори
край преди 9 години
Бирата е като цигарите. В нея производителите слагат неща дето така пристрастяват че без воля не можеш да се откачиш. Пиите разумно и не всеки ден.
7
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БИРЕН ТАЧО..УНИКАЛНО ТЪПО ПАРЧЕ
6
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просТАЧО
5
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тачо е *** мъж с жена ***.
4
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ни показа този сезон?-крясъци за храна и алкохол,псувни и обиди,грубо отношение на едва 16 човека един към друг,иначе претендиращи за ВИП персони.Отчайващо поведение на подбрани и известни(няма значение с какво)хора,показващи най-ниЗките си страсти.Между тях ли да изберем своя любимец?Това ли е днешния българин?Това ли е ценностната му система?Алкохол,цигари,дрога,разврат,грубост и простащина.Със силната подкрепа на Нова тв.един от тях ще бъде избран.Ако имате излишни пари гласувайте.Аз-не
3
8
 
54
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
Това предаване е пълна порнография.Продуцентите са решили с измама да наложат спечелването на формата от Жени и Тачо.Ако това разпаднало се семейство-много лош пример за децата и въобще за младите хора спечели повече никога няма да го гледам.Защо продуцентите опорочиха иначе интересния експеримент,като ни се внушаваше всяка вячер за кого да гласуваме.Това не е честно към хората,които с гласуването си им изкарват заплатите/е рекламите са другото перо/.
2
9
 
51
 
! Отговори
Вандали преди 9 години
Ако пускате феновете на Левски, махнете столовете...
1
14
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искаме ревльовци, не връщайте Тити, върнете Тито или Тато!!!